Categories Oglasi

VANJA: Imam 40 godina, neudata sam i zivim s roditeljima

Ja sam Vanja, 40-godišnja žena koja ima srce otvoreno za ljubav, a dom ispunjen s ljubavlju svoje porodice. Iako sam neudata, dijelim svoj život sa svojim roditeljima, koje volim i cijenim kao najveće blago u mom životu.

Moj život je jednostavan, ali ispunjen ljubavlju i podrškom. Radim kao knjigovođa u lokalnoj firmi, ali najvažnija uloga u mom životu je uloga kćerke i sestre. Volim provoditi vrijeme s porodicom, slušajući priče starijih i dijeleći smijeh s mlađima. Naš dom je uvijek ispunjen toplinom i zajedništvom, i ponosna sam što sam dio tako divne porodice.

Iako sam već u srednjim godinama, vjerujem da nikada nije kasno za ljubav. Spremna sam otvoriti svoje srce nekome posebnom, nekome tko će cijeniti moju iskrenost, dobrotu i predanost. Tražim partnera koji će biti moj prijatelj, ljubavnik i pouzdan oslonac u životu. Osobu s kojom ću moći dijeliti radosti i izazove života, stvarajući zajedno nezaboravne trenutke.

Iako živim sa svojim roditeljima, imam svoje snove i ciljeve koje želim ostvariti. Spremna sam pružiti ljubav i podršku svom partneru, dok zajedno gradimo zajedničku budućnost ispunjenu ljubavlju, razumijevanjem i međusobnim poštovanjem.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu sa ženom poput mene, koja cijeni porodicu i otvorenost srca, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i podrška porodice mogu odvesti.

S ljubavlju, Vanja

  

DODAJ ME NA → PROFIL

5 comments

cao duso vanja jako si lijepa i slatka dama ,zelim te bolje upoznati i tvoj zivot trenutni,ja se zovem dragan javljam se iz austrie slobodan sam momak bez zene i djece zivim potpuno sam,pa ako ti odgovara moj tekst a ti mi javi se kako bih mogli vise pisati i bolje se upoznati,zelim u tvom odgovoru da mi se bolje prestavis gdje zivis u kom mjestu i zemlji,i nekih tvojih slika u razlicitim pozama da mi posaljes,ali znaj da sam iskren i jako posten covjek,bez ikakvih lazi i prevare,potrebna mi je takva dama za buduci zivot i ljubav kao i tebi,mozes mi pisati na moju e .postu,koju cu ti napisati (dpesa@gmx.at)slatki poljubac imas iz austrie od -Hr.DRAGAN

Dejan Djordjevic says:

Cao Vanja drago mi je upoznati dragu osobu sto ne osuđuje to sto zivi sa roditeljima.moje ime je Dejan vozač kamiona to mi je profesija.pa ako si zainteresovana javi se😘😘😘

Zoran Milenkovic says:

Cao VNja javi se . Jako lepa simpatična pozz iz Frankfurta ..+491633437857

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like