Categories Oglasi

MARIJANA: Zivim na selu, imam 38 godina, neudata sam

Pozdrav svima,

Ja sam Marijana, slobodna duša koja živi na selu i traži svoju srodnu dušu. U svojih 40 godina, naučila sam cijeniti mir i jednostavnost ruralnog života, ali istovremeno osjećam prazninu u svom srcu koju samo ljubav može ispuniti.

Moj život na selu obiluje ljepotom prirode, radom na poljoprivredi i povezanošću sa zajednicom. Volim miris svježe pokošene trave, zvuk ptica ujutro i zalaske sunca koji oboje nebo nježnim tonovima. Ali ipak, nedostaje mi netko s kime bih mogla podijeliti ove trenutke, netko tko bi mi bio oslonac i podrška u svim životnim izazovima.

Iako nisam udata, vjerujem da negdje postoji osoba koja će cijeniti moj način života i tko će mi donijeti radost i ljubav. Tražim partnera koji cijeni jednostavnost i prirodnu ljepotu, tko će mi biti prijatelj, ljubavnik i suosjećajan suputnik na putu života.

Dakle, ako si spreman za život na selu i za ljubavnu pustolovinu s ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i priroda mogu odvesti.

S ljubavlju, Marijana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like