Categories Oglasi

SOFIJA: Imam 45 godina, razvedena sam i usamljena, tražim muškarca za upoznavanje..

Pozdrav svima,

Moje ime je Sofija, i pišem vam kao osoba koja se osjeća usamljeno, ali otvoreno za nova poznanstva i možda ljubav. Sa svojih 45 godina, shvatila sam da je vrijeme da otvorim svoje srce i pružim priliku nekom posebnom da uđe u moj svijet.

Nakon dvogodišnjeg razdoblja, i dalje se osjećam kao da sam u procesu prilagodbe nakon razvoda. Bilo je teško, ali sam naučila mnogo o sebi i što tražim u vezi. Sada sam spremna ponovno otvoriti srce i upustiti se u novu romantičnu avanturu.

Život je putovanje koje je bolje dijeliti s nekim, zar ne? Osjećam se kao da imam puno ljubavi i topline za dati, ali mi nedostaje netko s kim bih to mogla podijeliti. Volim šetati gradom, uživati u prirodi, čitati dobru knjigu ili gledati film, ali još važnije je to raditi s nekim posebnim uz sebe.

Kao osoba koja cijeni iskrenost i duboke veze, tražim nekoga tko je spreman na istinsko povezivanje. Za mene su sitnice u životu najvažnije – topli zagrljaj, podrška u teškim vremenima, zajednički smijeh. Ako si neko ko cijeni iste vrijednosti, vjerujem da bismo se mogli dobro slagati.

U ovom trenutku svog života, želim pronaći nekoga tko će mi biti prijatelj, partner i suosjećajan saveznik. Spremna sam uložiti vrijeme i trud u izgradnju stabilne i sretne veze s nekim tko dijeli iste želje.

Dakle, ako si otvoren za upoznavanje i istraživanje mogućnosti zajedničke povezanosti, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas život može odvesti.

S ljubavlju, Sofija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like