Categories Oglasi

MONIKA: Razvedena sam, radim kao medicinska sestra..

Zovem se Monika, imam 40 godina i posvećena sam medicinska sestra. Moj svakodnevni život je ispunjen brigom o drugima, a sada je došlo vrijeme da se posvetim i svom osobnom životu. Razvedena sam i vjerujem da je svaka završena priča zapravo početak nečeg novog i uzbudljivog.

Moj Život

Moja karijera kao medicinske sestre oblikovala me u suosjećajnu, strpljivu i jaku ženu. U mom poslu, svaki dan je nova avantura i prilika za pomoć drugima. Kada nisam na poslu, volim provoditi vrijeme u prirodi, bilo da se radi o planinarenju ili mirnoj šetnji parkom.

Što Tražim u Partneru?

Tražim muškarca koji cijeni iskrenost, suosjećanje i smisao za humor. Netko tko je emotivno zreo i spreman za ozbiljan odnos, netko tko razumije važnost komunikacije i podrške u vezi. Kao netko tko je prošao kroz razvod, cijenim iskustvo i zrelost koja dolazi s godinama.

Moji Interesi

Osim mog posla, strastvena sam o kuhanju i volim eksperimentirati s novim receptima. Također uživam u čitanju, posebno knjigama koje se bave psihologijom i osobnim rastom. Filmovi i glazba su moji omiljeni načini opuštanja nakon napornog dana.

Kakav Odnos Želim?

Tražim nekoga tko je spreman za novi početak, netko tko razumije važnost zajedničkog dijeljenja života. Želim partnera s kojim mogu graditi stabilan i sretan odnos, pun razumijevanja i ljubavi.

Kako Me Možete Kontaktirati?

Ako osjećate da dijelimo slične vrijednosti i interese, voljela bih da mi se javite. Možda ste upravo vi ta posebna osoba koja će biti moj partner u ovom novom poglavlju života.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like