Categories Oglasi

IRENA: 37-godišnja žena puna života i strasti, dodaj me na…

Zdravo! Ja sam Irena, 37-godišnja žena puna života i strasti. Rođena u srcu Hrvatske, uvijek sam znala da je svijet pun neistraženih mogućnosti i čuda koja čekaju da ih otkrijem.

Moja Priča

Diplomirala sam na Fakultetu političkih znanosti, ali moje pravo ja leži u umjetničkom izražavanju. Kao slikarica, svijet vidim u bojama i oblicima, tražeći ljepotu u svakodnevnim trenucima. Moj svijet je platno na kojem oslikavam svoje snove i osjećaje.

Što Tražim?

Tražim partnera koji cijeni umjetnost i kreativnost, nekoga tko je spreman dijeliti sa mnom duboke i smislene razgovore. Za mene, godine su nevažne; tražim osobu koja ima bogatu unutarnju ljepotu, koja je iskrena, empatična, i koja može cijeniti suptilne ljepote života.

Moji Interesi

Osim slikanja, volim i fotografiju, ples, i prirodu. Volim istraživati nove kulture i učiti o različitim životnim stilovima. Moja je strast i putovanje, bilo da je riječ o kratkim izletima ili dugim putovanjima.

Kakav Odnos Želim?

Tražim ozbiljan odnos, ali pun smijeha, podrške i zajedničkih avantura. Važno mi je da postoji međusobno poštovanje i razumijevanje, te da možemo zajedno rasti i razvijati se.

Kako Me Možete Kontaktirati?

Ako vam se čini da dijelimo slične interese i vrijednosti, voljela bih čuti od vas. Možda ste upravo vi osoba s kojom ću dijeliti svoje strasti i snove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like