IVONA: Želim upoznati iskrenog starijeg muškarca..

Zovem se Ivona, imam 36 godina, i kroz život sam naučila cijeniti iskustvo, zrelost i dubinu koju stariji muškarci donose u vezu. Moja privlačnost prema iskusnijim partnerima nije samo stvar osobnog ukusa, već i dubokog uvjerenja da prava veza raste na temeljima razumijevanja, poštovanja i zajedničkih vrijednosti.

Kao žena koja voli učiti i rasti, cijenim muškarce koji su prošli mnogo, znaju tko su i što žele od života. Smatram da stariji partneri donose razinu sigurnosti, stabilnosti i iskustva koje ne samo da obogaćuje vezu, već i potiče osobni razvoj. Njihova sposobnost da budu prisutni, da slušaju i dijele mudrosti života, nešto je što duboko cijenim.

U svojim 36 godina samostalno sam izgradila zadovoljavajuću karijeru, uspostavila stabilan krug prijatelja i hobija koji me ispunjavaju, poput planinarenja, kuhanja, i čitanja klasične književnosti. Sada sam u točki gdje želim podijeliti te radosti sa zrelijim partnerom koji razumije važnost dijeljenja i zajedničkog rasta.

Tražim muškarca koji je iskusio život sa svim njegovim usponima i padovima, i iz tih iskustava izvukao lekcije koje ga čine mudrim, empatičnim i strpljivim. Netko tko cijeni duboke razgovore uz čašu dobrog vina, zajedničke šetnje u prirodi, i sposoban je za pružanje istinske emocionalne podrške.

Nije mi samo do godina; tražim kvalitetu, dubinu i iskrenu povezanost. Želim partnera koji zna cijeniti i poštovati ženu kao što sam ja, koja je neovisna, inteligentna i puna života. Muškarca koji je spreman zajedno sa mnom graditi odnos pun ljubavi, razumijevanja i uzajamnog poštovanja.

Ako se vidiš u ovim riječima, ako si muškarac koji želi podijeliti svoje iskustvo i život s partnericom koja cijeni zrelost i dubinu, možda sam baš ja osoba s kojom možeš započeti novo poglavlje u životu. Ivona čeka da zajedno kročimo u budućnost, obogaćeni svim lijepim što život ima za ponuditi.

14 responses to “IVONA: Želim upoznati iskrenog starijeg muškarca..”

 1. Zdravko Avatar
  Zdravko

  Javi se Ivona da se javim tebi!!

 2. zoki Avatar
  zoki

  Zdravo ivona
  Javi se ako zelis da se upoznamo
  I ako trazis za vezu

 3. Vedran Avatar

  Bok ja sam zainteresiran za brak i vezu sa mlađom djevojkom

 4. rustem zekirovic Avatar

  zdravo Ivona jasam samac zivim u dansku penzioner sam imam dobru penziju
  ako oces da se dogovorimo javise na viberk 0045-60161381
  ili na mendjeru mozes me pronaci RUSTEM ZEKIROVIC LJUBIMTE JA IZ SRCA

 5. A--- Zagrijani takmac Avatar
  A— Zagrijani takmac

  Bog srce od Ivone ja sam umirovljeni udovac I tražim saputnika poput takvih manira. Kompromisa je uvijek bilo i biće fala Bogu.

 6. Bozidar Borovcak Avatar
  Bozidar Borovcak

  Pozdrav od Božidara, 57 g,rastavljen sam I trazim partnericu za ostatak zivota, 098 131 6944 je broj, javi se porukom ako poželiš

 7. Kizli Adams Avatar
  Kizli Adams

  Aj čitamo knjige E

 8. Zoran Sindjelic Avatar
  Zoran Sindjelic

  Da, da
  Lepa bajka

 9. Ahmed Avatar
  Ahmed

  Hello my dear, I want to be part of your private world. You will be happy with me. Ahmed from Egypt, 35 years old. Contact me on WhatsApp 00201014485174 or email fahmy8060@gmail.com

 10. MILAN Avatar

  MILAN iz Leskovca , 1973 god , Neoženjen , Nema decu , i Bez poroka .
  Upoznao bi Devojku ili Damu , radi Ozbiljne veze i BRAKA .
  Mob : (+381)62486166
  SRBIJA

 11. Vladan Avatar
  Vladan

  Javi se ako źeliš

 12. Avatar
  Anonymous

  Ivo Split 00385 92 2626541

 13. am siteleri Avatar

  sexx tthighereduhryyy.Qurmq9B4qXb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *