JASMINA: Zivim i radim u Austriji, imam 46 godina, razvedena sam i usamljena

Pozdrav svima koji traže toplinu i povezanost! Danas ćemo zajedno istražiti moj svet. Ja sam Jasmina, živa duša od 46 godina koja plovi morem usamljenosti u potrazi za dubokom povezanošću.

1. Prihvatam svoju Ranjivost s 46 godina

Sa 46 godina, nema straha priznati da osećam prazninu u svom životu. Usamljenost, iako često nepravedno tretirana, je realnost s kojom se suočavamo. Ja prihvatam svoju ranjivost jer znam da je hrabar korak tražiti toplinu društva, bez obzira na broj godina.

2. Tražim Duboku Povezanost, ne Samo Društvo

Moj put nije samo o popunjavanju praznine s bilo kim; tražim duboku povezanost. Shvatam da godine nisu prepreka, već prilika za otkrivanje nove ljubavi, čak i u ovom kasnijem poglavlju života.

3. Radosti Partnerstva koje se Ponovno Otkriva

Sa bogatim životnim iskustvima, znam radosti pravog partnerstva. Nije reč o velikim gestama; radi se o jednostavnim trenucima – smehu koji se deli, tihoj bliskosti i toplini veze koja prevazilazi samoću.

4. Razbijanje Lanaca Usamljenosti zajedno

Pozivam tebe, posebnu osobu, da sa mnom razbiješ lance usamljenosti. Verujem da godine ne ograničavaju ljubav, već donose bogato iskustvo, mudrost i dublje razumevanje šta znači zaista biti povezan.

5. Srce koje Kuca za Nas Dvoje

Iza usamljenosti, vidim zajedničko kucanje srca. Tražim tebe, osobu koja razume lepotu druženja, jednostavnost deljenja tišine i radost imati ruku koju držimo dok prolazimo kroz životove misteriozne predele.

Zaključno, moja priča je o snazi i nadi – o hrabrom srcu koje traži ljubav i povezanost. Ako si spreman zajedno sa mnom istraživati ova dirljiva poglavlja, dobrodošao u moj svet.

Sa nadom u sreću, Jasmina

9 responses to “JASMINA: Zivim i radim u Austriji, imam 46 godina, razvedena sam i usamljena”

 1. miroslav Avatar

  Zdravo, Jasmina ja imam 45. godine živim sam. javi se mi na moj emajl.

 2. Goran Avatar
  Goran

  Cao Jasmina !! Zovem ss Goran i imam 41 godinu!! Vrlo rado bi te bolje upoznao ako je to moguce jer i ja zadnjih par godina gazim samacki zivot koji bas i nije lak,a tu je.i usamljenost!!!Nadam se tvome.odgovotu!!!

 3. Zezo Avatar
  Zezo

  Hello beautiful, call me so we can talk to each other. I like you This is my number 00201026241477 Email is cc1721984@gmail.com

 4. Izet Avatar

  Javi se dase upoznamo…0038761696091

 5. Avatar
  Anonymous

  Viber +38267482616 milenko

 6. Ado Avatar
  Ado

  Cao Jasmina javi se da se upoznamo 🙂

  1. Ado Avatar
   Ado

   Pazljiv Sam I posten

 7. Ado Avatar
  Ado

  Pazljiv Sam I posten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *