DANICA: ZIVIM NA SELU IMAM 53 GODINE TRAZIM POSTENOG

Pozdrav svima iz prelepog sela! Ja sam Danica, žena koja ima 53 godine i živi u selu, i sanja o ozbiljnom partneru za zajednički život.

1. Ljubav prema Selo i Jednostavnom Životu

Selo je moj dom, mesto gde se svaki zalazak sunca računa i gde su vrednosti jednostavnog života duboko ukorenjene. Sa 53 godine, Danica voli selo i sve čari koje ono pruža.

2. Tražim Ozbiljnog Sapatnika za Život

Sa svojih 53 godine, Danica je u potrazi za ozbiljnim muškarcem koji ceni vrednosti zajedničkog života. Želim nekoga sa kim ću deliti svakodnevne radosti, ali i izazove koje život donosi.

3. Spremna za Stvaranje Porodičnog Gnezda

Ova žena iz sela, s 53 godine, sanja o stvaranju porodičnog gnezda. Ako si ozbiljan muškarac koji ceni ljubav, vernost i spremnost na zajednički život, pozivam te da delimo sreću koju selo pruža.

4. Jednostavnost s Pogledom u Budućnost

S 53 godine, Danica veruje da je jednostavnost ključ sreće. Sa jednostavnim životom u selu, želim pronaći ozbiljnog saputnika s kojim ću graditi budućnost ispunjenu ljubavlju i harmonijom.

Dakle, ako si muškarac koji traži ljubav u mirnom okruženju sela i spreman si za ozbiljnu vezu, Danica te poziva da zajedno gradimo put ka sreći.

S ljubavlju prema selu, Danica

2 responses to “DANICA: ZIVIM NA SELU IMAM 53 GODINE TRAZIM POSTENOG”

  1. Milenko Avatar
    Milenko

    Javi se +38267482616 viber

  2. Ivan Lovic Avatar
    Ivan Lovic

    Isto godiste super izgledas viber 0665851102

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *