ALMA: U Njemačkoj živim već 5 godina, imam dobar posao i svoj stan, tražim muškarca za vezu

Živim već 5 godina u Njemačkoj imam i novca i stan i svoje auto, ali ne mogu da pronađem muškarca. Vidjela sam ovaj sajt za upoznavanje i odlučila da dam svoj oglas u nadi da ću pronaći ozbiljnu vezu.

Ja sam jako usamljena žena koja je suočena sa svim teškim izazovima u pronalaženju muškarca koji će mi pružiti ljubav i podršku. Iako živim u jednoj od najnaprednijih zemalja na svijetu, s modernom infrastrukturom i tehnologijom koja olakšava komunikaciju ja sam i dalje usamljena.

Odlučila sam poduzeti dve korake da nađem pravog muškarca i zato sam dala ovaj oglas, kada izađem sa društvom osjećam se još usamljenijom jer nemam muškarca. Gledajući druge parove kako se smiju i uživaju postanem jako tužna jer ja nemam muškarca za sebe.

O sebi mogu reći da sam jako otvorena i spremna za nova iskustva i poznanstva. Volim prirodu, avanture druženje uz piće i opuštenu muziku. Tražim našeg muškarca sa Balkana da provedemo ostatak života u ljubavi i pažnji.

UKoliko ti se sviđam javi mi se

2 responses to “ALMA: U Njemačkoj živim već 5 godina, imam dobar posao i svoj stan, tražim muškarca za vezu”

  1. Edin Avatar
    Edin

    Nasla si ga ,znači nema više traženja jer u meni čes pronaći sve ono sto u nijednom do sada nisi….😇!fotografija ce Ti reci sve!

  2. Gjevat Avatar

    Pozd Alma ako volliš mozhemo se upoznati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *