LUCIJA: DOLAZIM IZ SPLITA, IMAM 49 GODINA, USAMLJENA SAM..

Pozdrav svima! Ja sam Lucija, iz Splita, i u svojim kasnim 30-ima, trudim se da pronađem svoju srodnu dušu. Upoznavanje partnera u ovim godinama donosi svoje izazove, ali želim podijeliti svoje iskustvo s vama.

1. Život u Dalmaciji

Život na obali Dalmacije čini me sretnom i ponosnom na svoj kraj. Sunce, more i ljepota ovog grada čine ga savršenim mjestom za upoznavanje ljudi.

2. Upoznavanje na Rivi i Kafićima

Split je poznat po svojoj ljubaznoj atmosferi i mnogim kafićima na predivnoj Rivi. To su savršena mjesta za upoznavanje novih ljudi, a gdje ćete često čuti smijeh i razgovore.

3. Samopouzdanje i Istrajnost

U potrazi za ljubavlju, shvatila sam koliko je važno imati samopouzdanja i biti odana sebi. Znam što želim u partneru i neću pristati na manje od toga.

Iako sam imala različite sastanke, neki su bili sjajni, a neki manje sjajni, svaki me je naučio nečemu novom. Nastavljam svoje putovanje u potrazi za srodnom dušom s osmijehom na licu i vjerom u ljubav.

Tako da, potraga za ljubavlju u kasnim 30-ima može biti izazovna, ali i predivna avantura. Ostanite otvoreni, budite vjerni sebi i vjerujte da će prava osoba cijeniti vas takvom kakvi jeste.

S ljubavlju, Lucija

One response to “LUCIJA: DOLAZIM IZ SPLITA, IMAM 49 GODINA, USAMLJENA SAM..”

  1. Reyaz Ahmad Bhat Avatar
    Reyaz Ahmad Bhat

    I am 32 and I am interested in you
    If u have no problem then contact me on 6005942816.i am serious not joking, I like European women

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *