AJNA: ALBANKA 35 GODINA, ROĐENA U BOSNI, TRAŽIM NEKOGA ZA DOPISIVANJE

Pozdrav svima! Ja sam Ajna, rođena u Sarajevu, i u svojim kasnim 30-ima, trudim se da pronađem svoju srodnu dušu. Upoznavanje partnera u ovim godinama može biti izazovno, ali želim podeliti svoje iskustvo sa vama.

1. Moje Korene i Identitet

Kao Albanka rođena u Bosni, osećam duboku povezanost sa ovim mestom, ali i svojim albanskim korenima. To je deo mog identiteta koji me čini jedinstvenom.

2. Sarajevo – Grad Sjajnih Mogućnosti

Sarajevo je prelep grad, bogat raznolikom kulturom i ljudima. Ima mnogo prilika za upoznavanje novih ljudi, bilo da se radi o tradicionalnim društvenim događanjima, umetnosti, ili onlajn svetu.

3. Samopouzdanje i Posvećenost

U potrazi za ljubavlju, shvatila sam koliko je važno imati samopouzdanja i biti odan sebi. Sada znam šta tražim u partneru i neću pristati na manje od toga.

Iako sam imala različite sastanke, neki sjajni, neki ne tako sjajni, svaki mi je pružio novo iskustvo i učinio me jačom. Nastavljam svoje putovanje u potrazi za srodnom dušom s osmehom na licu i verom u ljubav.

Tako da, potraga za ljubavlju u kasnim 30-ima može biti izazovna, ali i predivna avantura. Ostanite otvoreni, budite verni sebi i verujte da će prava osoba ceniti vas takve kakvi jeste.

S ljubavlju,
Ajna

One response to “AJNA: ALBANKA 35 GODINA, ROĐENA U BOSNI, TRAŽIM NEKOGA ZA DOPISIVANJE”

  1.  Avatar
    Anonymous

    Javi se +38267482616 viber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *