SARA: IMAM 44 GODINE I RADIM KAO KONOBARICA, JAVITE MI SE

Zdravo svima! Ime mi je Sara, i kao konobarica od 44 godine, želim podeliti svoju priču. Radim u dinamičnom svetu restorana, ali takođe žudim za romansom. Pratite me dok krećem na ovaj neočekivani put i pokažem da ljubav ne poznaje godine ni zanimanje.

Istražujemo Neizvesnost

Dok nosim svoj blok za beleške i osmeh na licu, provodim godine uzimanja narudžbina, posluživanja obroka i stvaranja nezaboravnih iskustava u restoranu. Ali, postoji mnogo više u meni od mog radnog uniforma. Neočekivane životne promene su me dovele na raskrsnicu gde sam spremna da istražim novu poglavlje – ono romantično.

Ponovno Otkrivanje Ljubavi

Kao konobarica od 44 godine, razvila sam veštine komunikacije, empatiju i strpljenje. Spremna sam otvoriti svoje srce i um za mogućnost ljubavi, obogaćena brojnim iskustvima. Verujem u lepotu veza koje se stvaraju za stolom sa svećama i radosti otkrivanja zajedničkih interesa.

Potraga za Istinskom Povezanošću

Godine su me naučile da cenim istinitost veza. Ako vrednujete prave veze, delite strast prema dobroj hrani i odličnom društvu i verujete da ljubav može biti pronađena na najneočekivanijim mestima, možda se već piše naša priča.

Dakle, pridružite se na ovom putovanju uz mene dok istražujem ljubav u 44. godini. Spremna sam za nove avanture i otvorena za čaroliju koju život može doneti. Ako vas privlači ideja deljenja životnih ukusa sa saosećajnom i vrednom ženom koja zna kako da uživa u svakom trenutku, hajde da zajedno istražimo ovaj uzbudljiv put.

One response to “SARA: IMAM 44 GODINE I RADIM KAO KONOBARICA, JAVITE MI SE”

 1. Branko Maričić Avatar

  Volio bih te… upoznati!? Javi se u Inbox, ili na Fb profil…! Pozz 👍👌😃😉😎
  Branko Maričić, 46g., razveden,
  imam dvoje djece (kćerka=19,5, sin 16,5 g.),
  koja, nažalost, ne žive sa mnom!
  Solidno sam situiran, imam svoj stan, 2 kuće, 2 automobila, građevinsko zemjište, 3 garaže, poslovni prostor,… i puuuno iskustva…!
  Tražim kompletno kvalitetno žensko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *